×

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή όμως θα πρέπει

  • Το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε.
  • Η συσκευασία του προϊόντος να είναι η αρχική του χωρίς να είναι ελλειπής ή φθαρμένη και να είναι σφραγισμένη.
  • Να είναι άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν όπως η απόδειξη λιανικής.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ή αντικατάστασης των προϊόντων είναι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές μέρες απο την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Είναι σημαντικό πρίν απο κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο +30 25213 04853 ή στο +30 6949 570975.

Όλα τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους ελέγχονται για τυχόν σημάδια φθοράς (να μην έχει πλυθεί, να μην έχει φορεθεί πέρα απο την δοκιμή) πριν απο οποιαδήποτε ανταλλαγή ή πίστωση.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με κάποιο άλλο ίσης αξίας ή μικρότερης (η διαφορά πιστώνετε στον λογαριασμός σας εντός 10 ημερών) ή μεγαλύτερης (η διαφορά χρεώνεται στον λογαριασμό σας) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Εφ' όσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, σας επιστρέφουμε την αξία των προϊόντων εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους στον χώρο μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Επομένως το ποσό θα σας επιστραφεί με κατάθεση του ποσού εντός δέκα (10) ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τράπεζα. Στο ποσό που σας επιτρέφεται δεν συμπεριλαμβάνει τα μεταφορικά.

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της εταιρείας μας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση

  • εάν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του rouxadiko.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή)
  • ή πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικό προϊόν, καταστροφή κατά την μεταφορά).

Όλα τα προϊόντα προς αποστολή ελέγχονται και πακετάρονται προσεκτικά. Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας η συσκευασία είναι κατεστραμένη ή παραβιασμένη μην αποδεχθείτε την παραλαβή και επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη αποδεκτές επιστροφές

  • Επιστροφές προϊόντων που ήταν σε προσφορά την ημέρα της παραγγελίας.
  • Επιστροφές προϊόντων που έχουν πλυθεί ή φορεθεί.
Κλείστε
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος